│  首頁  │  國家圖書館  │  課程綱要  │  U CAN 就業職能平台  │  職涯導航站  │  教學卓越計畫  │  嶺東電子報  │  網站地圖

Announcement

學生下載
Student Download

English Introduction
視覺傳達設計系 >活動訊息Activity > 爆米花研究室Popcorn Studio

活動訊息Activity

爆米花研究室Popcorn Studio

爆米花工作室是個設計工作坊,目的是要培育在嶺東科技大學就讀的未來年輕設計師,我們邀請了六個來自不同設計領域的專家, 提供最好的設計養份來滋養每一個同學, 每一個參加工作室的學生就是像顆未爆的玉米,需要足夠的水和土壤來醞釀,並提供最好的營養素,為每顆未爆的玉米加熱,爆出最好的設計成果。

我們是最無敵的爆米花研究員!歡迎一起加入爆米花的行列!!!

Popcorn Studio is a workshop that breeds young designers in Ling Tung University. Some of experts from different design fields take part in the studio and offer the best recipe to pop the best flavor. Each student of the studio is like a kernel, which needs abundant water and soil. After drying, popcorn needs heat to pop. Popcorn Studio creates the best nutritional value for each kind of the popcorn, as the most outstanding design works.

台中市南屯區嶺東路一號  視覺傳達設計系  聖益樓4F 電話: 04-2389-2088 轉 3832  Email: ltu3830@teamail.ltu.edu.tw

Copyright©2016 Ling Tung University all rights reserved.